dora e një zonje në ngjarje duke duartrokitur dhe brohoritur prezantuesen

Kompania e Menaxhimit të Destinacionit Premium në UAE

Royal Arabian Menaxhimi i destinacionit, e themeluar në 2004 është një kompani udhëheqëse e menaxhimit të destinacionit që ofron një sërë shembujsh Paketat TuristikeKoha e lirë (FIT dhe Grupe), MICE zgjidhje in UAE.

Themeluar në vitin 2004, Royal Arabian është një UAE-kompani menaxhuese me bazë destinacioni. Kryesisht i bazuar në Dubai, duke ofruar mendjemprehtësi UAE Paketa turistike për klientët e saj të drejtpërdrejtë, agjentët ndihmës, operatorët turistikë, shtëpitë e udhëtimit dhe nxitës, dhe bordet turistike për të ofruar shërbime të dalluara të cilësisë më të lartë.

Ne kujdesemi për turistët nga e gjithë bota. Kryesisht Kina, India, Vietnami, Pakistani, Hong Kongu, Kamboxhia, Indonezia, Rusia, vendet e GCC, Evropa, Afrika dhe Amerika Latine. Ne kemi krijuar pushime të paharrueshme për një numër të panumërt vizitorësh gjatë viteve në UAE. Ne jemi një total prej 350+ punonjësish të shpërndarë në vende të ndryshme me zyra në Indi, Kinë dhe UAE.

Rreth Nesh UAE

La Emiratet e Bashkuara Arabe është një federata kushtetuese e shtatë emirateve; Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Ummu El-Kuvejn, Ras al-Khaimah, Fujairah. Federata u krijua zyrtarisht më 2 dhjetor 1971.

La UAE është në verilindje të Gadishullit Arab dhe mbulon një zonë që duket si një trekëndësh. Të UAE sipërfaqja është afërsisht 71,023.6 km katrorë tokë, duke përfshirë disa ishuj në Gjirin Arab, si dhe 27,624.9 km katrorë ujëra territorialë. Abu Dhabi përbën 84 për qind të tokës totale të vendit. Qyteti i Abu Dhabit është kryeqyteti i UAE federatë.

Lartësia e Tij vonë Shejh Zayed bin Sultan Al Nahyan ishte Presidenti i parë i UAE dhe njihet si Ati i Kombit. Gjuha zyrtare e UAE është arabisht. Islami është feja zyrtare në UAE; lejohet praktikimi i feve të tjera.
La Emiratet e Bashkuara Arabe, një nga destinacionet turistike me rritje më të shpejtë në botë, ka të gjithë përbërësit e duhur për një pushim të paharrueshëm, diell, rërë, det, sport, blerje të pakrahasueshme, hotele dhe restorante të klasit të lartë, një kulturë tradicionale intriguese dhe një mjedis të sigurt dhe mikpritës.

Dirhami i Emirateve është monedha zyrtare e UAE, shkurtuar zyrtarisht si AED. Shkurtesat jozyrtare përfshijnë Dh dhe Dhs. Ka më shumë se 200 kombësi që jetojnë dhe punojnë në UAE. Komuniteti i emigrantëve është më i madh se popullsia e UAE shtetasve.

Vizioni yne

Për të qenë marka premium më e admiruar në ofrimin e shërbimeve të menaxhimit të destinacionit në të gjithë UAE duke arritur një ekuilibër harmonik midis përgjegjësive të biznesit, mjedisit dhe social.

Misioni ynë

Ikona e imazhit - që përfaqëson festat e paharrueshme

Për të ofruar pushime të paharrueshme.

Ikona e imazhit - Përfaqëson organizimin e ngjarjeve madhështore

Për të organizuar ngjarje madhështore.

Ikona e imazhit - Përfaqëson pushime të paharrueshme Zhvilloni produkte novatore dhe konkurruese

Zhvilloni produkte inovative dhe konkurruese.

Ikona e imazhit - Përfaqëson Ngritjen e vazhdueshme të proceseve të brendshme

Ngritni vazhdimisht proceset e brendshme.

Ne vlerësojmë

Ikona e imazhit - që përfaqëson kënaqësinë e klientit

Kënaqësi të konsumatorëve.

Ikona e imazhit - që përfaqëson shpirtin e fortë të ekipit

Shpirt i fortë ekipor.

Ikona e imazhit - që përfaqëson integritetin dhe përulësinë

Integriteti dhe Përulësia.

Ikona e imazhit - që përfaqëson përmirësimin e vazhdueshëm

Permiresim i vazhdueshem.

Ikona e imazhit - që përfaqëson respektin e ndërsjellë

Respekti i ndërsjellë.

Këtu janë disa nga dalluesit kryesorë që na mundësojnë t'u ofrojmë miqve tanë një përvojë të shkëlqyer në UAE.

In UAE

Me seli në Dubai dhe ka një zyrë në Abu Dhabi me një staf mbështetës të ansamblit për të ofruar shërbime pa probleme.

Që 2004

Përvojë mbi dhjetë vjet në menaxhimin e destinacionit në UAE.

Partneritetet e Cilësisë

Bashkëpunim me hotelet dhe ofruesit më të mirë të shërbimeve për të siguruar shërbime të klasit botëror.

Çmimet konkurruese

Paketat e negociuara mbi nivelin pa kompromentuar cilësinë për të ofruar vlerë për klientët.

Stafi shumëgjuhësh

Një staf që flet rusisht, kinezisht, arabisht, hindisht, vietnamez, Bahasa, malajisht, nepalisht, holandisht dhe portugalisht brazilian.

Statusi në rritje

Zgjerim i jashtëzakonshëm nga një ekip 4 anëtarësh në mbi 350+ punonjës.

Eksperti ynë i menaxhimit të destinacionit të turneut do të jetë në kontakt brenda një dite pune ose më pak.