imazhi i një njeriu të biznesit që jep prezantim ose fjalim në Takime, Stimuj MICE program nga royal arabian DMC
Burrë me kostum përpara audiencës që prezanton në biznes MICE ngjarje

MICE - Organizator i Takimeve dhe Konferencave Premier në Dubai dhe Abu Dhabi

Stimuj & Konferenca nga Royal Arabian, një kompani lider që ofron një sërë shembujsh MICE zgjidhje në UAE, veçanërisht Abu Dhabi dhe Dubai.

UAE është një destinacion ideal për udhëtime nxitëse dhe aktivitete të krijimit të ekipit. Ekspertët tanë ndihmojnë në ofrimin e mundësive të vlefshme për rritjen e ndjenjës së përkatësisë së korporatës, udhëheqjen e grupeve drejt lidhjes dhe stimulimin e aftësive për zgjidhjen e problemeve dhe drejtuese.

Dasma po bëhen më të mëdha dhe po evoluojnë me tendencat e reja dhe po ashtu edhe ne. Biznesi i dasmave është një biznes jashtëzakonisht sfidues, ku personalizimi ndodh në çdo aspekt. Ne bëhemi pika e vetme e kontaktit - nga mikpritja dhe marrëdhëniet me të ftuarit tek logjistika. Duke bashkuar elementët më të vegjël në një mënyrë të përsosur të unifikuar.

Ne ofrojmë një pikë shërbimi me një ndalesë për nevojat e shkollave dhe kolegjeve për udhëtime përbrenda. Ne kalojmë një milje shtesë për t'u kujdesur grupet dhe bashkëpunëtorët e korporatës të cilët janë vazhdimisht në lëvizje dhe në mënyrë aktive duke kërkuar mënyra për të zgjeruar horizontet e secilit prej stafit ose studentit të tyre.

Ne kujdesemi për të gjitha llojet e turistëve – të apasionuar pas sporteve, adhurues të aventurave; turistë që kërkojnë eko-turizëm, udhëtime të trashëgimisë, dasma jashtë shtetit dhe kohë të lirë. Njerëz që janë adhurues të natyrës, njerëz që duan të bëjnë një shëtitje kulturore dhe njerëz që janë aventurierë. Ne zotërojmë planifikimin e udhëtimit më të mirë për të gjithë sipas nevojave të tyre.

imazhi i 2 duarve të njerëzve të biznesit me kostum që bëjnë plan biznesi

Planifikimi i Konferencës

Nga koncepti deri në ofrimin krijues të ngjarjes, ekipi ynë paraqet opsionet më të zbatueshme për konferencat tuaja. Ne punojmë me kompaninë për të ofruar një ngjarje të paharrueshme për delegatët së bashku me një ROI të dukshme menjëherë.

Imazhi i ekspozitave në UAE, një turmë njerëzish të menaxhuar nga Royal Arabian

Ekspozitat

Ekipi ynë i brendshëm harton struktura kreative për të shfaqur kompaninë tuaj në ekspozita ndërkombëtare. Ne përshkruajmë mundësitë brenda hapësirës së ofruar të ekspozitës dhe sigurojmë cilësi me opsione me kosto efektive.

Planifikimi i Ngjarjeve të Korporatës

Ekipi ynë për ngjarjet e korporatave është me ju gjatë gjithë rrugës që nga planifikimi, negociimi i marrëveshjeve më të mira me ofruesit e shërbimeve dhe ekzekutimi i ngjarjes deri në standardet më të larta të ofrimit të shërbimit.

imazhi i korporatave që bëjnë shtrëngim duarsh për suksesin e takimit të organizuar nga royal Arabian dmc

Ngjarjet e korporatave

Nga hapi fillestar deri në ekzekutim, ekspertët tanë planifikojnë ngjarje korporative me nivelin më të lartë të profesionalizmit. Ne ju ndihmojmë të merrni ofertat më të mira nga ofruesit e shërbimeve me cilësi të lartë dhe të arrini standardet më të larta të ofrimit të shërbimeve.

imazh i stilolapsave me ngjyrë të kuqe në një gotë të mbajtur dhe me njerëz të biznesit të zënë në takime

Planifikimi në vend

Stimuj & Konferenca nga Royal Arabian, ofron menaxhim në vend që ju ndihmon të përsosni çdo detaj të ngjarjes tuaj. Nga regjistrimi në pritje, ne sigurohemi që eventi juaj të përfundojë në perfeksion.

imazh i personave të biznesit që bëjnë diskutime një për një në sallën e konferencave

Prekje Kreative

Nga stuhia e ideve për konceptin tek zbatimi i mesazhit tuaj të korporatës në metodën më interesante ekipi ynë i ekspertëve përpiqet të përmirësojë ngjarjen tuaj me tema krijuese.

Programet nxitëse

Ne ofrojmë një sërë aktivitetesh argëtuese interaktive dhe sfiduese për ndërtimin e ekipit që premtojnë të argëtojnë delegatët tuaj. Ne ofrojmë gjithashtu programe nxitëse të bazuara në tema, duke i dhënë një avantazh të sofistikimit ngjarjeve tuaja të korporatës në Dubai, Abu Dhabi, dhe pjesa tjetër e UAE.

imazhi i punonjësve që shijojnë kohën e lirë në programin nxitës nën MICE menaxhohet nga royal Arabian

Programet nxitëse

Ekipi ynë konsulton, koncepton dhe ofron programe nxitëse me prekje të lartë për disa prej markave më të mira ndërkombëtare, duke ndërthurur prekjen e Arabisë lokale me preferencat e mysafirëve tuaj.

Imazhi i ushqimit dhe pijeve të servirura në tryezë dhe i shijuar nga njerëzit në MICE program i organizuar nga royal Arabian

Ushqim dhe Pije

Incentivat & Konferencat tona plotësojnë nevojën e të gjithë delegatëve tuaj, duke rregulluar një gamë kuzhinash botërore nga kuzhina autentike arabe deri te pjatat e Azisë së Largët Lindore dhe Evropiane moderne. Përjetoni ngrënien si kurrë më parë.

Imazhi i temës së destinacionit të rregulluar nga royal Arabian sipas MICE

Temat e destinacionit

Ne ndihmojmë në përfshirjen e mesazhit tuaj vjetor të korporatës në një program 4 netësh ose në krijimin e një teme destinacioni për programin tuaj nxitës për vitin. Ne kalojmë atë milje shtesë për të siguruar përsosmëri në të gjitha ngjarjet tuaja të korporatës.

Klientët tanë

Stimuj & Konferenca nga Royal Arabian është jashtëzakonisht i nderuar që u ka shërbyer shumë njerëzve me vlerë MICE klientëve duke ofruar shërbime të shkëlqyera tokësore. Përgjatë viteve ne kemi zhvilluar një bazë klientësh me një sërë klientësh nga sektorë të ndryshëm të industrisë duke filluar nga telekomi, farmaceutika, elektronika, financat, IT ose FMCG.

Ne gëzojmë mbështetjen e fortë të partnerëve tanë në shtëpitë stimuluese, agjencitë e PR dhe marketingut dhe kompanitë e menaxhimit të ngjarjeve nga tregjet tona kryesore, të cilët vlerësojnë etikën tonë të fortë të punës dhe nivelet e larta të shërbimit.

Disa nga klientët me të cilët kemi pasur privilegjin të punojmë janë;

logoja e imazhit të Sony Ericsson nën faqen e internetit të klientëve tanë royal Arabian
logoja e imazhit të siemens nën faqen e internetit të klientëve tanë të royal Arabian
logoja e imazhit të schering-plough nën faqen e internetit të klientëve tanë të royal Arabian
logoja e imazhit të sansui nën faqen e internetit të klientëve tanë të royal Arabian
logoja e imazhit të financave mahindra nën faqen e internetit të klientëve tanë të royal Arabian
logoja e imazhit të loreal nën faqen e internetit të klientëve tanë të royal Arabian
logoja e imazhit të HSBC nën faqen e internetit të klientëve tanë royal Arabian
logoja e imazhit të Honeywell India nën faqen e internetit të klientëve tanë të royal Arabian
logoja e imazhit të GM nën faqen e internetit të klientëve tanë të royal Arabian
logoja e imazhit të Fujij nën faqen e internetit të klientëve tanë të royal Arabian
logoja e imazhit të bharat Petroleum nën faqen e internetit të klientëve tanë royal Arabian
logoja e imazhit të bosch nën faqen e internetit të klientëve tanë të royal Arabian
logoja e imazhit të AXA nën faqen e internetit të klientëve tanë të royal Arabian
logoja e imazhit të Anthony Robbins nën faqen e internetit të klientëve tanë royal Arabian
logoja e imazhit të kuoni nën faqen e internetit të klientëve tanë të royal Arabian