Burj Al Arab

Imazhi i Burj al Arab një hotel luksoz i vendosur në qytetin e Dubait

Nëse këmbët tuaja që kruhen vijnë së bashku me një gjuhë që guduliset për të shijuar më të mirën, atëherë ky është pitstop-i juaj. Burj Al Arab pretendonte të ishte i vetmi hotel me shtatë yje në botë, ky është me të vërtetë një vend i pasurisë dhe kuzhinave të shumëllojshme nga e gjithë bota. Edhe pse hoteli i mrekullueshëm në formë vela qëndron i përkulur drejt të pasurve dhe me taka, mund të përballosh të shtrihesh për të kafshuar në mbrëmje, si dhe të shijosh madhështinë dhe rehatinë nga brenda. Kjo nuk do të ishte shumë e rëndë për xhepat tuaj.

Bërja e turneut tuaj të veçantë është ajo që nxit Royal Arabian. Na provoni!