Malet Hatta

Imazhi i malit Hatta me malin shkëmbor dhe bregun e gjelbër të ujit një pamje të bukur

Eksploroni anën e dehur të Omanit ndërsa shijoni sytë në shkretëtirën piktoreske të Hatta-s, me pika nga malet e mrekullueshme të Haxharit. Peizazhi i thyer është i përshtatshëm për duna-bashing shoqëruar me një makinë gjarpëruese nëpër vadi që çon në Fshati Trashëgimi Hatta. Do t'ju sjellë ballë për ballë me vendbanimet e lashta, souks, dhe gjithçka që është beduin në traditë. Ky udhëtim premton një përvojë të shëndetshme për ata që kanë kruajtje në këmbë.

Royal Arabian eshte gati. A jeni ju?