Palm Jumeirah

Imazhi i pamjes së mahnitshme ajrore të ishullit Palm Jumeirah në Dubai UAE

Një grup artificial ishujsh në Gjirin Arabik, Palm Jumeirah është një tjetër fenomen arkitektonik i bashkuar nga metoda të avancuara dhe intensive të bonifikimit të tokës. Edhe pse më i vogli ndër tre ishujt e planifikuar të quajtur Ishujt e Palmave, është i vetmi i realizuar tani dhe është i dukshëm nga hapësira e jashtme. Duke pasur objekte të kohës së lirë si 28 hotele në Gjysmëhënën duke përfshirë Atlantis Palm, hapësira banimi ndër shumë të tjera, kjo vlen të hidhet një vështrim nga afër për ndërthurjen e mrekullueshme të kalibrit krijues të njeriut me forcat e natyrës.

Royal Arabian e ka marrëveshjen në pëllëmbë, kapeni shpejt.