Familja duke shijuar UAE plazh dhe hotel me 7 yje Burj Al Arab - Paketa turistike Dubai
inclusions
Pikat kryesore
Përfshirjet e Paketave
 • Mbërritja Transferta e Aeroportit nga Aeroporti Ndërkombëtar i Dubait në Hotel Dubai në baza private.
 • 03 netë / 04 ditë qëndrim në hotelin Three Star Dubai duke përfshirë mëngjeset në shuplakë.
 • Turne Qytetit në Dubai gjysmë dite me ndenjëse me trajner.
 • Desert Safari me darkë BBQ në ndenjëse në bazë të autobusit.
 • Darka e lundrimit Deira Dhow me transferta kthimi në ndenjëse në bazë të trajnerit.
 • Transfertat e aeroportit të nisjes nga Dubai Hotel në Aeroportin Ndërkombëtar të Dubait në baza private.
 • Tarifat e TVSH-së.
Itinerari i udhëtimit
Dita 1:
Mbërritja në Dubai - Deira Dhow Cruise:
Royal Arabian Airport representative will welcome you upon Arrival at Dubai International Airport. Your private airport transfer will be waiting at the airport and you can relax in our vehicle until you arrive at Hotel.
Lexo më shumë
Dita 2:
Shijoni mëngjesin në Hotel. Pas mëngjesit të bollshëm, bëhuni gati për të përjetuar qytetin e mahnitshëm të Dubait me një të ditur dhe me përvojë Royal Arabian Udhëzues. Udhërrëfyesi ynë do t'ju koordinojë dhe do t'ju marrë nga hoteli dhe do të niset për të eksploruar Dubain. Do të jetë një turne gjysmë ditor në Dubai mbi bazën e përbashkët ku do të përjetoni vendet historike dhe jetën e gjallë kozmopolite të Dubait.
Lexo më shumë
Dita 3:
Shijoni mëngjesin në hotel. Koha e lirë për të bërë blerje vetë. Ekipi ynë do t'ju ndihmojë me detajet e qendrave tregtare dhe opsionet më të mira të blerjes në dispozicion. Ne gjithashtu mund t'ju ndihmojmë me një turne pazari me një kosto shtesë.
Lexo më shumë
Dita 4:
Shijoni mëngjesin në hotel.

Më vonë kontrolloni dhe transferoni në aeroportin e Dubait për fluturimin tuaj të nisjes. Shoferi ynë do të arrijë në hotel në kohë për transferimin e aeroportit në fluturimin tuaj për të vazhduar ose për në shtëpi.
Çmimi i Detajuar i Turit
Lloji i dhomës: Dhomë standarde Çmimi
Vlefshmëria: Deri më 30 shtator 2023
Ndarja e vetme $ 248
Ndarje e dyfishtë (vlera për person) $ 163
Shtesë e rritur $ 161
Ndarja e fëmijëve pa krevat shtesë $ 89
Ndarja e fëmijëve me krevat shtesë $ 159
informacion
 • Emri i hotelit: Howard Johnson Hotel Burdubai ose i ngjashëm
 • Rental: Bur Dubai
 • Kategoria e Yjeve:
 • Tip dhome: Dhoma Standarte
Rezervoni turneun tuaj

  Data e Udhëtimit: Nga*

  Data e Udhëtimit: Për*

  Përjashtimet e paketës
  •  Bileta ajrore, viza.
  • Këshilla dhe Portier.
  • Tarifat e Dirhamit të Turizmit.
  • Testi PCR.
  • Çdo vakt tjetër përveç të specifikuarve më sipër
  • Çdo vizitë tjetër përveç përmendur më sipër
  • Sigurime, tarifa
  • Biletat e hyrjes në atraksione të ndryshme nga ato të përmendura më sipër ose turne fakultative ose kudo që specifikohet.
  • Çdo shërbim që nuk përmendet në listën e përfshirjes.
  Termat dhe Kushtet
  • E gjithë kostoja e paketës së mësipërme kuotohet në dollarë amerikanë për person dhe është e vlefshme në datat e përmendura.
  • Tarifat e mësipërme mund të ndryshojnë për shkak të tarifës së kontraktuar/ tërheqjes së tarifës promocionale nga hoteli ose luhatjet e monedhës ose çdo takse, shërbimi, tarifë rrugore shtesë të zbatuar nga Qeveria pa njoftim paraprak.
  • Akomodimi për fëmijë siç thuhet në Politikën e Fëmijëve të Hoteleve Individuale. Fëmija nën 02 vjeç konsiderohet foshnjë dhe nga 02 deri në 12 vjeç konsiderohet fëmijë.
  • Tarifat mbi paketën dhe dhomat i nënshtrohen disponueshmërisë, ju lutemi rikonfirmoni me ekipin tonë përpara se t'ia konfirmoni klientit tuaj.
  • Tarifa e anulimit do të zbatohet sipas politikës individuale të hotelit dhe anulimi 100% do të zbatohet nëse anulohet brenda afatit të anulimit.
  • Të gjitha shërbimet e përfshira në paketë janë të detyrueshme dhe nuk do të rimbursohet nëse ndonjë prej shërbimeve nuk merret. Kostoja e sipërme e paketës është e vlefshme për të paktën 2 persona që udhëtojnë së bashku.
  • Çmimi i paketës nuk është i vlefshëm gjatë ekspozitave kryesore, ngjarjeve, Krishtlindjeve, periudhës së Vitit të Ri dhe periudhës së bllokimit do të këshillohen në kohën e rezervimit.
  • Dirhami i turizmit i cili është vendosur nga hotelet në Dubai, i njëjti duhet të paguhet drejtpërdrejt nga mysafiri në hotel.

  Rezervoni turneun tuaj

   Data e Udhëtimit: Nga*

   Data e Udhëtimit: Për*