Dubai dhe Abu Dhabi DMC

A jeni pronar i një biznesi udhëtimesh?

Që nga viti 2004, Royal Arabian Menaxhimi i Destinacionit, lider UAE Kompania e Menaxhimit të Destinacionit po ofron FIT të klasit botëror, Grupe dhe MICE (Takime, stimuj, konferenca dhe ngjarje) zgjidhje për klientelën në të gjithë globin.

Koha e lirë e FIT dhe Grupeve (GIT).

Royal Arabian ekipi për FITs dhe Grupet e Leisure përpiqet të ofrojë zgjidhjet më të mira të udhëtimit për t'iu përshtatur nevojave të klientit pa kompromentuar cilësinë. Udhëtimi juaj është gjithashtu kënaqësia jonë.

KALIM I KALIM ME ME POROSI
PAKOTA TOUR

Paketa turistike të personalizueshme
pa kompromis në cilësi.

SHUMËGJUHËSH NE VEND
MBESHTETJE PER KLIENTET

Ofrimi i ndihmës së menjëhershme
për klientët në gjuhën e tyre.

PËRZIERJA E LUKSIT
& EKONOMIA

Hotele luksoze dhe akomodim
me çmime të përshtatshme për xhepin.

NGA TAKONI-&-Përshëndetje
PËR TË MUPTUAR

Duke u kujdesur për gjithçka
nga mbërritja në nisje.

PËRMBLEDHJE NË KOHË
TRANSFERTAT

Dorëzimi në kohë
të shërbimeve cilësore.

VLERËSUAR SHKELQYER NGA
97% KLIENTËT

Duke u larguar i lumtur dhe i kënaqur
klientët që gjithmonë.

pamje e natës Imazhi i Burj-Khalifa midis ndërtesës tjetër dhe autostradës me trafik të rënduar

Tani thrill ka një lartësi të re për t'u takuar në ndërtesën më të lartë në botë me paketa ekskluzive udhëtimesh ditore. Më shumë ...

Nxitni ekstazën tuaj në udhëtimet drithëruese dhe aktivitete të tjera befasuese me Royal Arabian. Më shumë ...

Dubai Parks and Resorts është destinacioni më i madh i integruar i kohës së lirë dhe parkut tematik në Lindjen e Mesme, i vendosur në rrugën Sheikh Zayed në Dubai. Më shumë ...

Louvre Abu Dhabi është një muze arti dhe qytetërimi, i vendosur në Abu Dhabi. Më shumë ...

Eksperti ynë i menaxhimit të destinacionit të turneut do të jetë në kontakt brenda një dite pune ose më pak.