Do të pajtoheni me mua kur ta shihni DubaiLiqenet e reja në formë zemre të vendosura në Al Qudra. Liqenet janë një përfaqësim i simbolit universal të dashurisë dhe janë aq të bukur sa që me siguri do të bini në dashuri me ta.

Imazhi i Love Lakes Dubai, liqenet e reja të Dubait në formë zemre të vendosura në Al Qudra, liqeni është simbol universal i dashurisë

Liqenet e dashurisë të krijuara nga njeriu janë gdhendur pranë grupit të lagunave të krijuara nga njeriu në Al Qudra. Ky është një shtesë e jashtëzakonshme e shumë bëmave të bëra nga njeriu për të cilat njihet Dubai. Liqenet janë të ndërthurur në formë zemre dhe të ngarkuar me gjëra që lidhen me dashurinë. Ka pemë të mbjella që shprehin fjalën 'dashuri' pranë liqeneve.

I vizitova liqenet në një mëngjes dimri. Atmosfera përreth liqeneve ishte qetësuese. Era e ftohtë që fryn dhe mjedisi i qetë më lanë menjëherë të kaloj në një humor relaksues. Mjedisi rreth liqeneve është i qetë; peshqit, rosat dhe mjellmat do t'ju japin një pamje piktoreske në të cilën duhet të zhyteni. Simbolet e ndryshme të dashurisë që rrethojnë liqenin e shtojnë bukurinë e vendit. Zemrat mund të shihen kudo – të gdhendura në porta, në pemë, shenjat e daljes dhe hyrjes janë në formë zemre dhe shumë më tepër.

Liqenet u zbuluan nga Lartësia e Tij Shejh Hamdan Bin Muhammed bin Rashid Al Maktoum, Princi i Kurorës së Dubait dhe Kryetar i Këshillit Ekzekutiv të Qeverisë së Dubait. Pamja e këtij liqeni nga Google Maps është në formën e dy zemrave, aktivizoni imazhet satelitore për të parë dy zemra në hartën tuaj. Shenjat janë vendosur në Al Qudra që tregojnë këtë vend romantik. Disa nga veçoritë shihen më së miri nga lart.

Është koha që të bëni një udhëtim në liqene nëse po kërkoni ndonjë romancë apo disa foto të bukura për Instagramin tuaj. Këto dizajne romantike do t'ju heqin nga këmbët. Ne po e shtojmë atë në listën tonë të Dubait që duhet parë. Ju duhet të keni vizatuar zemra në rërë, tani vizitoni shkëlqimin e këtyre.