Sherbimet

Hotele
Royal Arabian Menaxhimi i destinacionit DMCC ka për qëllim të kurojë dhe të ofrojë qëndrime dhe përvoja më të mira të mundshme në hotelet që preferohen më shumë nga mysafirët tanë në UAE. Është e domosdoshme për vlerat tona që mysafirët tanë të kenë kujdes të mirë. Ne gjithashtu besojmë se çmimet e disponueshme në portalin tonë janë të pakrahasueshme në krahasim me tarifat e tregut.
Ekskursione
Dubai është qendra për shumë atraksione globale, duke përfshirë strukturat më të larta, më të larta dhe më të mëdha në botë. Ne synojmë t'u ofrojmë miqve tanë përvojat e mundshme kur ata rezervojnë të njëjtën gjë me ne dhe të kenë shërbim të patëmetë për t'u siguruar që mysafirët tanë të kalojnë një kohë fantastike.
Transferet
Ne përpiqemi të ofrojmë një përvojë të rehatshme udhëtimi për mysafirët tanë dhe t'u ofrojmë atyre lehtësi transporti sipas kërkesës dhe sipas preferencës së tyre. Stafi ynë ofron një kontakt personal me praninë e tyre gjatë organizimit të marrjes në aeroport, transferimeve etj.
Paketat
Mysafirët tanë mund të rezervojnë paketa emocionuese, duke përfshirë qëndrime në hotel, ekskursione dhe transferta me çmime tërheqëse dhe të korrin përfitime nga promovimet dhe ofertat për paketa speciale me planifikimin dhe rezervimin paraprakisht.