Khorfakkan

Imazhi i Khor-Fakkan (Khorfakkan) një plazh me rërë me shkëmbinj nënujorë koralorë në Dubai një destinacion turistik

Fjalë për fjalë do të thotë "Përroi i dy nofullave" në arabisht padyshim, KhorFakkan është i dyti më i madh në bregun lindor pas Fujairah, i vetmi port natyror në det të thellë në rajon dhe një nga portet kryesore në Emiratet. Vendi që do të magjepste janë plazhet me rërë të bardhë dhe shkëmbinjtë koralorë. Vëzhgimi i këtij qyteti vinte nga dëshmitë e gropave të kasolleve tradicionale të Barastit të njohura si Arish, të cilat datojnë nga mijëvjeçari III deri në I para Krishtit. Gjithashtu, gjurmët e vendbanimeve të lashta portugeze e shënojnë këtë qytet në hartën botërore për adhuruesit historikë.

Royal Arabian është gati për t'ju shoqëruar për këtë përvojë të ngjashme me udhëtimin në kohë.