Musandam Dibba

Imazhi i Musandam Dibba me lundrim tradicional prej druri Dhow në Gjirin Arabik

Gjiri Arabik ka shumë më tepër për t'u shpalosur tek kërkuesit e vërtetë të misticizmit të tij. Dhe si William Wordsworth tha me të drejtë “natyra nuk e tradhtoi kurrë zemrën që e donte atë" Udhëtimi i Musandam Dibba-s është një premtim i tillë i sigurt i mbajtur i çmuar në gjirin e Sulltanatit të Omanit. Kalimi me makinë përtej rrugës së Emirateve të rrethuar nga malet e ndërthurura të Haxharit është një spektakël më vete. Një zhytje në ujin e pastër të përqafuar nga fjordet e bardha të kripura magjepsëse në Musandam është ajo që u ofron adhuruesve të natyrës një kënaqësi për shpirtin e tyre dhe prirje për natyrën e pacenuar. Udhëtimi përfshin një Lundrim tradicional prej druri Dhow dhe snorkeling në gjirin Dibba.
Nisur me Royal Arabian për t'u përzier me më të mirat e natyrës në Gjirin Arabik.