XDubai mahnitën botën me udhëtimin emocionues me zip nëpër qendër të qytetit të Dubait në vitin 2016, dhe tani ata janë kthyer me një Udhëtimi i dytë i XLine në Dubai Marina, i cili ofron një dozë të dyfishtë argëtimi dhe emocioni.

Imazhi i vizitorëve të XLine Dubai Marina që shijojnë dhe përjetojnë udhëtimin më emocionues të Dubait
Përveçse është zipline më i gjatë urban në botë, XLine i dytë udhëton dyfishin e distancës dhe zgjat dyfishin e kohës. Ai gjithashtu ka dyfishin e numrit të linjave në mënyrë që miqtë dhe familja të mund të kalojnë së bashku.
Do t'ju duhet të rrini fort për këtë, XLine fluturon mbi tokë dhe ujë me shpejtësi deri në 80 km/h dhe ju çon nga 170 m në nivelin e tokës.

Në pikën pa kthim, 170 metra lart, kalorësit do të nisen përtej Marinës, duke u ngjitur mbi ujë, duke kaluar rrokaqiejt e lartë, mbi këmbësorët në shëtitore dhe në fund do të zbresin deri në fund në Tarracë Dubai Marina Mall!