Aquaventure Atlantis

Imazhi i familjes duke shijuar në parkun ujor Atlantis Aquaventure

Përvoja e Atlantis Aquaventure është riimagjinuar. Për herë të parë ndonjëherë, Atlantis ka krijuar një eksperiencë në park të plotë që i lejon të ftuarit të eksplorojnë diçka të mahnitshme në çdo hap të aventurës së tyre ujore në Atlantis. Nga ecja nëpër dhomat e humbura – Akuariumi i preferuar i Dubait deri te rrëshqitja në rrëshqitje epike në UAEParku ujor nr. 1 - Aquaventure, deri te spektaklet e mahnitshme të Akuariumi dhe Ushqimi i Peshkaqenëve.

Kërkuesit e emocioneve të Atlantis Aquaventure do të kenë shumë për të përjetuar… Dhe kjo është arsyeja pse sfida e vetme me të cilën do të përballen është të shënojnë listën e kovave të tyre të aventurave në vetëm një ditë!

Të gjitha këto argëtime dhe emocione janë të mbushura në një turne të vetëm me Royal Arabian në Atlantis Aquaventure.