Fshati Global

Imazhi i parkut kryesor multikulturor të festivalit Global Village në botë

Global Village është parku kryesor i festivaleve multikulturore në botë dhe destinacioni i parë familjar në rajon për kulturë, blerje dhe argëtim. Nga të qenit i hipnotizuar nga performancat tradicionale dhe futuriste te përjetimi i gëzimit të blerjeve në pazaret e zhurmshme të rrugëve nga e gjithë bota, Global Village është një vend si askush tjetër. Shijoni delikatesë autentike nga mbi 20 vende dhe lërini të lirë në Carnival Funfair. Një vizitë në Global Village është një përvojë vërtet magjike.

Royal Arabian do t'ju ndihmojë të bashkoheni në festën e diversitetit.