Desert Safari

imazh i makinës safari në shkretëtirë në Dubai, Abu Dhabi duke marrë turistin për safari në shkretëtirë

Më e mira dhe më e realizueshme nga të gjitha aventurat që mund të kërkohen në peizazhin e valëzuar të shkretëtirës së Arabisë është Safari i Shkretëtirës. Zhytni thellë dhe ngrihuni më lart me dunat e praruara nga dielli në një makinë 4×4 dhe shijoni fytyrën fotogjenike të Shkretëtira arabe përballë pamjes magjepsëse të perëndimit të diellit. Ecni mbi rërë ose bëni një shëtitje me deve, lëreni skifterin të ulet mbi shpatullën tuaj ose modelet e kënës të zbukurojnë duart tuaja, ose shijoni darkën e bollshme në shkretëtirë.

Gjithashtu, filloni aktivitete të tjera emocionuese, si shëtitjet me duna, çiklizmi me kuadrat dhe hipja në rërë në një ambient magjik dhe paqësor në shkretëtirë. Eksploroni shkretëtirat e Dubait si kurrë më parë me paketat më të mira të safarit në shkretëtirë që do të marrin zemrën dhe shpirtin e çdo udhëtari. Me udhërrëfyes profesionistë, lehtësira në kohë të marrjes dhe dorëzimit, darka BBQ dhe argëtim të pakufizuar, duke përfshirë kërcimin e barkut dhe kërcimet tanura, dëshmojnë jetën e shkretëtirës që të jep energji me bukurinë e saj të gdhendur.
Gjithashtu, filloni aktivitete të tjera emocionuese, si shëtitjet me duna, çiklizmi me kuadrat dhe hipja në rërë në një ambient magjik dhe paqësor në shkretëtirë. Eksploroni shkretëtirat e Dubait si kurrë më parë me paketat më të mira të safarit në shkretëtirë që do të marrin zemrën dhe shpirtin e çdo udhëtari. Me udhërrëfyes profesionistë, lehtësira në kohë të marrjes dhe dorëzimit, darka BBQ dhe argëtim të pakufizuar, duke përfshirë kërcimin e barkut dhe kërcimet tanura, dëshmojnë jetën e shkretëtirës që të jep energji me bukurinë e saj të gdhendur.

Rezervoni turneun tuaj

    Data e Udhëtimit: Nga*

    Data e Udhëtimit: Për*