Yas Waterworld Abu Dhabi

Imazhi i Yas Waterworld, një park tematik ujor në Abu Dhabi

Yas Waterworld Abu Dhabi është parku ujor më i mirë i rajonit! këto udhëtime legjendare kategorizohen sipas nivelit të emocioneve: Adrenaline Rush i Shaheen (EXTREME), Aventura emocionuese e Dhabit (LARTË), Hamlool's Moving & Grooving (MEDIUM) dhe Sultan's Young Fun (LOW). Bëhuni gati për të spërkatur, mbytur, notuar, zhytur dhe rrëshqitur në rrugën tuaj për t'u argëtuar në parkun tonë ikonik ujor! Me mbi 40 xhiro, rrëshqitje dhe atraksione, të gjithë nga vogëlushët e vegjël deri te veteranët e parkut ujor do të gjejnë diçka që duan.

Spërkatni rrugën tuaj drejt argëtimit dhe emocionit me më të mirët Royal Arabian merret.