Atlantis Palm

Imazhi i hotelit Atlantis the Palm në Dubai, një hotel me 5 yje që ndodhet në qendër të gjysmëhënës së Palm Jumeirah

Jepini shije tuaj kuzhinave më të mira në botë në Atlantis the Palm, që ndodhet në qendër të Palm JumeirahGjysmëhënës. Me Royal ArabianUdhëtimi i Atlantidës, ne do ta lëmë gjuhën tuaj të udhëtojë në kuzhinat që variojnë nga Azia Juglindore përmes Libanit deri në Tex-Mex. Atlantis ofron gjithashtu hapësira moderne të kohës së lirë si banja freskuese për të lehtësuar nervat tuaja, një diskotekë dhe një sallë pritjeje për t'u argëtuar gjatë gjithë natës. Gjithashtu, një tipar yll i këtij hoteli janë rrugët e tij të aventurës nënujore.

Nëse jeni në Dubai, Atlantis the Palm është një vizitë e domosdoshme.