Pamje e qytetit të Dubait me ndërtesën Burj Khalifa si tërheqje
Flamuri i imazhit, ndërtesat e Dubait gjatë natës dhe një pamje e bukur e qytetit

Dubai

Dubai, i njohur për blerjet luksoze, arkitekturën ultramoderne dhe skenën e gjallë të jetës së natës, është një mikrokozmos i gjallë i ndarë në mënyrë paqësore nga kulturat nga të gjitha cepat e botës. Me diell gjatë gjithë vitit, shkretëtira intriguese, plazhe të bukura, hotele dhe qendra tregtare luksoze, atraksione magjepsëse të trashëgimisë dhe një komunitet biznesi të lulëzuar, Dubai pranon miliona kohës së lirë vizitorët e biznesit çdo vit nga e gjithë bota.

Biznes në Dubai

As kryeqyteti i biznesit të Lindjes së Mesme, Dubai ka një historik të duke pritur me sukses ngjarje biznesi të klasit botëror. Gjithmonë një shoqëri tregtare, ajo ka sjellë frymën e saj të "dyerve të hapura" në botën moderne, duke tërhequr biznesin dhe investimet e huaja përmes zonave të tregtisë së lirë, tatimit mbi të ardhurat zero dhe TVSH-së dhe një politike të favorshme tatimore të korporatave. Prandaj, ata kontribuojnë në optimal MICE shërbime në Dubai.

10 vende dhe atraksione turistike për t'u vizituar në Dubai

Imazhi i safarit në shkretëtirë në shkretëtirën arabe me turistë brenda

Eksploroni peizazhin e valëzuar të shkretëtirës së Arabisë përmes Safarit të Shkretëtirës. Shkretëtira ofron kaq shumë mundësi dhe ky është një nga ato aktivitetet që duhet bërë në destinacionet tona.

Familje turistike duke shijuar në Dubai-Parks-&-Resorts

Dubai Parks and Resorts është më i madhi i integruar në Lindjen e Mesme kohës së lirë dhe destinacioni i parkut tematik i vendosur në rrugën Sheikh Zayed në Dubai.

Turist në Global-Village dhe atraksion i bukur i vendit me xhoker

Global Village është parku kryesor i festivaleve multikulturore në botë dhe destinacioni i parë familjar në rajon për kulturë, blerje dhe argëtim.

pamje e natës Imazhi i Burj-Khalifa midis ndërtesës tjetër dhe autostradës me trafik të rënduar

Burj Khalifa Dubai është destinacioni më ikonik. Ndjehuni si në krye të botës në observatorin më të lartë në botë.

Turistët që shijojnë balonat me ajër të nxehtë në UAE me një pamje të bukur të shkretëtirës arabe
Ndjeni emocionin që rrjedh nëpër venat tuaja mes reve dhe përjetoni "peizazhin ranor" spektakolar dhe surreal të Dubait.
Një pamje e bukur e Dhow-Cruise me turistë rreth qytetit në ujin arab

Lundroni në një lundrim nëpër përroin e ujit të kripur dhe shijoni jetën gjithnjë e gjallë të qytetit të Dubait.

Pamje nga hyrja e Dubai-Muzeut

Ky muze është bileta juaj për të mësuar rreth rritjes stratosferike të Dubait nga fshati beduin në qendrën globale të tregtisë, financave dhe turizmit.

Imazhi i Palm-Jumeirah, një pamje e bukur ajrore

Një grup artificial ishujsh në Gjirin Arabik që nisi si një ëndërr; Palm Jumeirah ka vendosur Dubain në hartë.

Familje turistike që shijon parkun ujor Atlantis-Aquaventure në UAE

Përvoja e Atlantis Aquaventure është riimagjinuar. Për herë të parë ndonjëherë, Atlantis ka krijuar një eksperiencë në park të plotë që i lejon të ftuarit të eksplorojnë diçka të mahnitshme në çdo hap të aventurës së tyre ujore në Atlantis.

XLine-Dubai-Marina me turist që shijon linjën zip me një pamje të bukur ndërtesash

XLine ndodhet në mënyrë të përshtatshme në Marinën e Dubait - një nga zonat më të vizituara të Dubait - duke e bërë më të lehtë për ju që të shtrydhni vetëm deri në 1 orë nga koha juaj duke përjetuar një nga udhëtimet më emocionuese të Dubait.